مقالات

معرفی بهترین اپلیکیشن های مسیریابی ایرانی و خارجی/

معرفی بهترین اپلیکیشن برای گوشی

امروزه استفاده از اپلیکیشن‌های سفر بسیار نقش مهم و پررنگی را در میان زندگی مردم ایفا کرده است. چراکه میزان استفاده از خودرو در میان مردم به شدت افزایش پیداکرده است از همین سو تردد میان شهرها، مسیرهای مختلف و… زیاد شده است.  این برنامه‌ها دارای مسیریابی، رزرو هتل، خرید بلیط و پیدا کردن هتل بسیار کمک می‌کنند و نیاز افراد را در این امر رفع می‌کنند. در این مقاله ما قصد داریم تا فهرستی از بهترین اپلیکیشن‌های گردشگری داخلی و خارجی را برایتان توضیح دهیم.

اپلیکیشن مسیریاب سفر چیست؟

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

اپلیکیشن‌های مسیریابی یکی از بهترین و پراستفاده‌ترین برنامه‌های موجود در گوشی‌های هوشمند هستند. در گذشته نقشه‌ها برروی کاغذ کشیده می‌شدند و تنها با آن‌ها می‌شد که مرز و مسیر را شناخت اما با پیشرفت تکنولوژی مسیریابی نیز پیشرفت بسیار زیادی کرد. در واقع شما دیگر نیازی ندارید که روی کاغذ نقشه‌ای را دنبال کنید بلکه کافی‌ست که جی‌پی‌اس گوشی‌تان را روشن کنید و وارد یکی از برنامه‌های مسیریابی شوید سپس مبدا و مقصد خود را وارد کنید، برنامه به سرعت مسیرها را به شما نشان می‌دهد و حتی برخی ترافیک و یا مسیر بهتر را نیز به شما پیشنهاد می‌دهند.

مزایای استفاده از این اپلیکیشن‌ چیست؟

  • پیداکردن پمپ بنزین، بیمارستان، رستوران و…
  • اخطار سرعت ایمنی
  • قابل اطمینان بودن و دقت بالا در مسیر
  • راحتی و خیال آسودگی از مسیر
  • بعضی از این برنامه‌ها به صورت ردیاب نیز عمل می‌کنند.
  • رابط کاربری رحت
  • استفاده از نقشه‌های به‌روز
  • هدایت صوتی و تصویری راننده
  • اشتراک‌گذاری مسیر با دیگران
  • هشدار سرعت و ترافیک

بهترین برنامه‌های مسیریابی خارجی

برنامه‌های مسیریابی خارجی صرفا برای خارج از کشور به‌کار نمی‌روند بلکه این اپلیکیشن‌ها از زبان فارسی پشتیبانی می‌کنند و امکانات بالایی دارند. در ادامه به معرفی چندین برنامه و توضیح آن‌ها می‌پردازیم:

  • برنامه waze
  • برنامه Google Maps
  • برنامه Here WeGo
  • برنامه Polaris GPS
  • برنامه Sygic
  • برنامه Outdooractive

برنامه waze

قطعا Waze  یکی از برنامه‌های مشهورمسیریابی است که با شنیدن کلمه مسیریابی نام Waze به گوش‌تان می‌آید. این برنامه جز برنامه‌های شناخته شده در جهان است که کاربران زیادی را برای یافتن مسیر به سمت خود کشانده است. این برنامه به قدری کامل است که می‌توان گفت بسیاری از اپلیکیشن‌ها در طراحی خود از این برنامه الهام گرفته‌اند. یکی از ویژگی‌های این برنامه این است که به صورت دقیق و آنی وضعیت ترافیکی جاده را ردیابی می‌کند و با در نظر گرفتن شرایط جاده‌ای، کوتاه‌ترین و سریع‌ترین مسیر را برای‌تان پیدا می‌کند. برای استفاده از این برنامه کافی است که ابتدا یک حساب کاربری بسازید و سپس مقصد خود را پیدا کنید.

برنامه waze

برنامه Google Maps

قطعا نام Google Maps  به گوش‌تان خورده است. این برنامه یکی از پرکاربر ترین برنامه مسیریابی در جهان است. یکی از نکات منفی این برنامه این است که به صورت آنلاین است و شما باید حتما اینترنت خود را هنگام استفاده از این اپلیکیشن روشن بگذارید. البته گوگل پلی سعی کرده این مشکل را تا حدی رفع کند. یکی دیگراز معایب این برنامه تخلیه سرعتی باتری است.

برنامه Here WeGo

از Here WeGo به عنوان قدیمی‌ترین مسیریاب یاد می‌شود. نام این برنامه در گذشته Ovi Maps بوده است. این برنامه از زمان گوشی‌های نوکیا وجود داشته است. زمانی که گوشی‌ها پیشرفت کردند و تکنولوژی‌های جدید روی کار آمدند این برنامه نیز آپدیت شد و با تکنولوژی همراه شد. این برنامه به کاربرانش اجازه می‌دهد که حتی در صورت آفلاین بودن اینترنت بتوانند از آن استفاده کنند. این برنامه پشتیبانی از نقشه ایران را نیز دارد و برای مسیرهای دشوار بسیار مورد تایید کاربران بوده است

polaris-gps-app

برنامه Polaris GPS

این اپلیکیشن بسیار مورد توجه گردشگران و علاقه‌مندان به طبیعت بوده است. این مسیریاب برای گشت و گذار در فضای باز و تفریحی مثل دشت، کوه نوردی، دوچرخه سواری و… گزینه هوشمندانه‌ای است. این برنامه قابلیت استفاده به صورت آفلاین را نیز دارد و همین امر بسیار برای فعالیت‌های گفته شده مناسب است. از امکانات این اپلیکیشن می‌توان به کیلومتر شمار، قطب نمای مغناطیسی، ارتفاع سنج، زمان سنج، سرعت سنج و… که مربوط به مسیریابی می‌باشد اشاره کرد. همین ویژگی‌های خاص و فراوانش آن را به یکی از بهترین برنامه‌های مسیریابی تبدیل کرده است.

برنامه Sygic

یکی دیگر از برنامه‌های بسیار کاربردی و عالی برای مسیریابی برنامه Sygic  است که حتی از آن به صورت آفلاین نیز می‌توان استفاده کرد. این برنامه نسخه پولی ندارد و نصب آن رایگان است. در Sygic شما می‌توانید نقشه شهرهای مختلف، مسیرهای مختلف، مسیرهای پرتردد، مسیرهای ترافیک و… را مشاهده کنید. برای کار با این اپلیکیشن نیازی به اینترنت ندارید و می‌توانید تمام کارها را بدون متصل شدن به اینترنت پیش ببرید. صدای صوتی این برنامه زبان فارسی را نیز پشتیبانی می‌کند و این یک امتیاز عالی است. این برنامه بر روی اندروید قابل نصب می‌باشد.

sygic-app

برنامه Outdooractive

یکی از اپلیکیشن‌های خارجی مسیریابی برنامه Outdooractive است که کاربران ios و اندروید می‌توانند از آن استفاده کنند. این برنامه این امکان را به کاربران می‌دهد که مسیرهای دوچرخه سواری، کوهنوردی، و سایرفعالیت‌هایی که در فضای باز و طبیعت انجام می‌شود را پیدا کنند. این برنامه دارای ویژگی‌های مسیریابی هوشمند، نقشه‌های دقیق و به‌روز، دارای راهنمای صوتی، قابلیت اشتراک‌گذاری مسیر و سایر موارد می‌باشد.

بهترین برنامه‌های مسیریابی داخلی

  • مسیریاب بلد
  • مسیریاب نشان
  • مسیریاب دال
  • مسیریاب IR

مسیریاب بلد

بلد بعد از Waze جز پرطرفدارترین برنامه مسیریابی ایرانی می‌باشد. در بین برنامه‌های ایرانی، بلد بهتر از رقیبای خود عمل کرده و مانند برنامه‌های بین الملی طراحی شده است. این برنامه در بین عموم مردم علی الخصوص رانندگان ماشین‌های عمومی مثل اتوبوس و تاکسی محبوب شده است. چراکه این برنامه جستجوی خیلی راحتی دارد و هنگام رسیدن به مقصد چندین راه را پیشنهاد می‌دهد که می‌توانید طبق تصمیم خودتان و فرار از ترافیک هرکدام را که تمایل داشتید انتخاب کنید. این برنامه دارای سیستم راهنمای صوتی، سرعت سنج، نقاط حادثه پذیر است و حتی لوکیشن افسر پلیس را در اختیارتان قرار می‌دهد. بنابراین اگر جز افرادی هستید که تاکنون از این برنامه داخلی استفاده نکردید همین الان آن را نصب کنید و از استفاده از آن نهایت رضایت را از رانندگی و مسیر ببرید.

نتیجه‌گیری

مسیریابی یکی از دغدغه‌های مهم در دنیای امروز است. بنابراین استفاده از برنامه مسیریابی باعث می‌شود که هنگام رانندگی نگران و استرس مسیر را نداشته باشید. زیرا این برنامه‌ها به راحتی کار را برایتان آسان می‌سازند و باعث می‌شوند که نگران چیزی نباشید. سخنگو بودن یک‌سری از این برنامه‌ها بسیار کاربردی است که در اکثر برنامه‌های ایرانی آن را می‌توانید مشاهده کنید. در این مقاله ما سعی کردیم بهترین برنامه‌های مسیریابی داخلی و خارجی را به شما معرفی کنیم و برایتان ویژگی‌های هریک را توضیح دهیم و در نهایت تصمیم بگیرید که کدام یک را تمایل دارید استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *